calable=no" />
Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Maartje van den Bogaerd
Hoofdstraat 155
5706 AL Helmond
t. 0492-661 884
e. nieuwbouw@heuvel.nl
w. www.heuvel.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Woningen in pre-sale!

Woningen in pre-sale!
18 februari 2021

Om de hoek van Kasteel Helmond, aan de Zuid Koninginnewal, realiseert Hendriks Coppelmans Bouwgroep vier royale stadsvilla’s. Het moment van verkoop komt steeds dichterbij. We willen alle geïnteresseerden daarom nu al de kans geven zich in te schrijven op het project. Dat kan vanaf nu, in de pre-sale.

Hoe werkt de pre-sale?
Vanaf donderdag 18 februari vind je op deze website alle informatie die voorhanden is, zoals een impressie van de woningen, de sfeerplattegronden en informatie over de woonlocatie. Een prijsindicatie kun je opvragen bij de makelaar. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsom, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan.

Heb je interesse in het project? Vul dan het online pre-saleformulier in. Vul je het vóór 11 maart 2021 in en besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven in de eerste weken van de verkoop, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen. Voorwaarde is dat je je definitief op een (of meerdere) bouwnummer(s) inschrijft binnen twee weken na start verkoop. Je bent er dan immers als één van de eersten bij en dat waarderen we.

Save the date! Start verkoop op donderdag 11 maart
Schrijf je je in tijdens de pre-sale? Dan ontvang je van ons uiteraard nog een officiële uitnodiging voor de start verkoop. Die vindt op 11 maart plaats bij de makelaar. Op dat moment zijn ook de brochure en definitieve prijslijst beschikbaar. Je kunt je vanaf dat moment officieel inschrijven en jouw definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige makelaars. Ook de kopersbegeleiding vanuit Hendriks Coppelmans is die dag (online) beschikbaar voor vragen.

Stads wonen op historische grond
De stadsvilla’s liggen op een toplocatie: midden in het centrum, op loopafstand van zowel horeca, het (winkel)centrum, als het treinstation van Helmond. De woningen hebben een statige architectuur en ieder een andere kleur gevelsteen. Daardoor heeft iedere woning een eigen identiteit en is tevens een gevarieerd straatbeeld ontstaan.
Drie van de vier woningen hebben vier woonlagen. De vierde woning heeft drie woonlagen en op de begane grond een entree en extra bergruimte. Alle woningen hebben een tuin, een berging en een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein.

Meer weten?
Wil je meer weten over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de makelaar.