calable=no" />
Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Maartje van den Bogaerd
Hoofdstraat 155
5706 AL Helmond
t. 0492-661 884
e. nieuwbouw@heuvel.nl
w. www.heuvel.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Nog maar 1 woning te koop!

Nog maar 1 woning te koop! Nog maar 1 woning te koop! Nog maar 1 woning te koop! Nog maar 1 woning te koop! Nog maar 1 woning te koop! Nog maar 1 woning te koop! Nog maar 1 woning te koop!
31 mei 2021

Drie van de vier stadsvilla's zijn verkocht. Dat betekent dat er nog maar één te koop is. Geïnteresseerd in deze mooie plek in het centrum? Wees er dan snel bij.

Om welke woning gaat het?
Bouwnummer 3 is nog te koop. Deze woning heeft vier woonlagen en een tuin met berging aan de achterzijde. De eigen parkeerplaats bevindt zich op een afgesloten binnenterrein en grenst aan de kavel. De woning heeft een inhoud van 505 m3 en de kaveloppervlakte is 138 m2.

Bijzonder aan de woning is de indeling. Op de begane grond vind je de entree, het toilet, de meterkast en een grote woonkeuken. Op de eerste verdieping is een ruime doorzonwoonkamer. De tweede verdieping heeft een slaapkamer, de badkamer en een aparte werkkamer. Ten slotte vind je op de derde verdieping nog twee slaapkamers en de opstelruimte voor de installaties.
Naar wens kun je kiezen voor verschillende opties.

Benieuwd geworden of heb je interesse? Neem dan snel contact op met de makelaar via 0492 - 661 884 of nieuwbouw@heuvel.nl.