calable=no" />
Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Maartje van den Bogaerd
Hoofdstraat 155
5706 AL Helmond
t. 0492-661 884
e. nieuwbouw@heuvel.nl
w. www.heuvel.nl
payoff
header
U bent hier: locatie woonlocatie

Locatie in Helmond

Stads wonen op historische grond
Wonen, werken en leven in een authentiek stukje Helmond. Modern, statig en gevarieerd, dat is Aan ’t hof van Helmond ten voeten uit. Hier woon of werk je niet alleen; je bent onderdeel van het bruisende stadsleven! Midden in het stadscentrum van Helmond realiseert Hendriks Coppelmans vier geschakelde stadsvilla’s met tuin. Op een steenworp afstand van alle centrumfaciliteiten en het bus- en treinstation. 

Een levendige plek om te wonen, werken en te ontspannen
Vanwege deze centrale ligging en de uitstekende openbaar vervoer-verbindingen zijn de stadsvilla’s bij uitstek geschikt om te wonen, werken én ontspannen! 
In nauwelijks vier minuten loop je naar het centrum of het kasteel. Ook het bus- en treinstation is om de hoek en met de trein ben je binnen 10 minuten in Eindhoven. Met Kasteel Helmond en culturele instellingen zoals Theater Het Speelhuis, De Cacaofabriek en Kunsthal Helmond binnen handbereik geniet je van alles wat Helmond te bieden heeft.

Groen om de hoek
Het gevoel van natuur ervaren midden in de stad? Dat kan in de twee stadsparken van Helmond. Midden in het centrum, tussen het kanaal, Havenplein en Piet Blomplein vind je het nieuwe Burgemeester Geukerspark. Daarnaast geniet je van kunst én natuur in de gevarieerde beeldentuin van Kasteel Helmond.