calable=no" />
Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Maartje van den Bogaerd
Hoofdstraat 155
5706 AL Helmond
t. 0492-661 884
e. nieuwbouw@heuvel.nl
w. www.heuvel.nl
payoff
header
U bent hier: locatie omgeving

De omgeving

Helmond: Automotive stad
De Automotive Campus in Helmond is de nationale en internationale hotspot, ontmoetingsplek en een businesslocatie voor automotive bedrijven. De Automotive Campus biedt een aantrekkelijke omgeving voor leren en werken, een state-of-the-art technologie en aanverwante (test-) faciliteiten.

Ook genoeg te doen buiten Helmond
In de omgeving van Helmond kun je heerlijk wandelen of fietsen in de gevarieerde Peelse natuur. Ervaar de uitgestrekte vlaktes, betoverende heidevelden, onbegaanbare veenmoerassen en vennen en plassen. Daarnaast vind je tussen Bakel en Aarle-Rixtel het circa 115 ha grote Grotels bos of het Walsbergs bos aan de rand van Deurne.

Aan de oostkant van Helmond ligt Berkendonk; een recreatiegebied waar je naartoe kunt om te zonnebaden, zwemmen, surfen en zeilen. 

Ook dierenliefhebbers komen aan hun trekken. Tussen Helmond en Eindhoven, in Mierlo, vind je Dierenrijk. Een park waar je bijna honderd verschillende diersoorten van dichtbij kunt bekijken.

Bereikbaarheid
De stadsvilla’s bevinden zich op loopafstand van het NS-en busstation. De uitvalsweg naar Eindhoven en de snelwegen A67 en A270 zijn om de hoek. Vanuit Helmond zit je zo in Eindhoven waar je een groot aanbod aan faciliteiten, een bloeiend bedrijfsleven, de TU/e, Fontys en High Tech Campus vindt. 
De omgeving